jump to main-menu
jump to main content
Digital Collections
Home
Latest additions
Imprint
Reproductions
Terms and conditions
FAQ
Quicksearch:
Search Details
Contact
[de]
[en]
[de]
[en]
Search Details
Quicksearch:
menu
Filtro
Collections
All collections
Autographs
Prints
Graphic Works
Manuscripts
Incunabula
Maps and Atlases
Music manuscripts and sheets
Playbills
Zeitungen
Bildungsgeschichte
Lists
All Titles
Persons
Year
Further Links
Virtual treasury
Digitization
projects of BLB
Presentation of the project „Document heritage digital“
Your Search
Change Search
Authors / Collaborators
2
Entries for
Hotop, Max
1
Entries for
Allihn, Hans
1
Entries for
Allihn, Ottilie
1
Entries for
Silbermann, Marie
1
Entries for
Strempel-Kehrmann, Anni
5
Results
for
Year = "1911" and Collection = Kochbücher
jump to filter-options
Koche auf Vorrat!
/
2 :
A. Fleisch- u. Fleischspeisen
B. Fische, Krusten- u. Schaltiere
Hotop, Max
7. verb. Aufl., Öflingen : Weck, [1911]
Koche auf Vorrat!
/
1 :
Obst, Gemüse, Pilze, Obst- und Beeren-Säfte, Mus, Marmelade, Kraut, Gelee und Latwerge
Hotop, Max
9. Aufl., Öflingen : Weck, 1911
Neue Frauenkleidung und Frauenkultur (1911)
Karlsruhe, Br. : Braun, 6. Jahrgang (1910)-10. Jahrgang (1914); 12. Jahrgang (1916), 1910-1916
Rationelle Krankenkost
bearbeitet unter Zuhilfenahme der Weck'schen Frischhaltungs-Apparate
Allihn, Hans
2., verb. Aufl., Öflingen : Weck, [1911]
Winke für gesunde Ernährung und Kochbuch besonders für Nudel- und Maccaronispeisen
Silbermann, Marie
Dresden : Delling, 1911